Oppdag strøm historien i Norge - Strømtest sin blogg
Bloggnorge.com // Strømtest sin blogg
Start blogg

Strømtest sin blogg

Strømtest Blogg

Oppdag strøm historien i Norge

Kategori: Nyheter | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 9. august , 2017 kl. 01:24

For over hundre år siden ble Norge hjemmet til sitt aller første vannkraftverk. I dag fortsetter vannkraftverkene å produsere nesten all strøm i dette skandinaviske landet. Faktisk respekteres teknologi for vannkraft i Norge globalt, fordi det er utrolig effektivt og ultramoderne.

Det første kraftverket av denne typen i landet ble kalt Vemork. I dag finnes det mange vannkraftverk og en rekke strømleverandører. De som leter etter billig elektrisk kraft i Norge, kan velge mellom en rekke pakker fra forskjellige selskaper, inkludert NorgesEnergi, Akraft, Oslo kraft og Agva Kraft (for å nevne bare to av mange!).

Forbrukerne i Norge har nå flere valg enn noen gang før. Også, kostnaden for strøm har falt med om lag åtte prosent i løpet av det siste året eller så. Dette betyr lavere priser per kilowatt. Nåværende gjennomsnittlig kostnad for et kilowatt av elektrisitet i Norge er 28,6 øre, ifølge informasjon fra SSB. Imidlertid vurderer selskapet sine tjenester som de passer. Derfor kan strømprisene variere.

Noen forbrukere benytter en sammenligningstjeneste, kjent som Strømtest, for å se hvilke forskjellige leverandører i Norge som leverer billig strøm. Naturligvis er valgene som forbrukere har i dag, betydelig forbedret, i motsetning til hva de måtte velge fra for hundre år siden. For over hundre år siden var det ingen måte for nordmenn å sammenligne strømpriser og spare penger. Nå er det ganske mulig å gjøre det og bytte strømleverandør på nettet.

 

Fornybar energi er fremtiden

Vi har snakket om elhistorien i Norge og snakket også om det faktum at landet er ærverdig over hele verden for sin imponerende vannkraftsteknologi. Siden Norge er kjent for å være på forkant av elproduksjonen, er det trygt å si at elektrisitetstendensen i landet vil være fornybar energi.

Mange elektrisitetsselskaper i Norge får allerede strøm fra fornybare kilder. Dette er gode nyheter, da det er mye bedre for vårt miljø!

Så mye har endret seg i hundre år. Det er utrolig hvordan teknologien har beveget seg fremover. Men det faktum at vannkraftverk er fortsatt den primære energikilden i Norge, understreker virkelig hvordan visjonær denne typen vannkraftsteknologi var tilbake i tiden!

Finn strømleverandør idag

Hvis du leter etter billig strømleverandør i Norge, bør du vite at det er mange rimelige og anerkjente selskaper der ute. Bruk Strømtest for å finne de beste prisene fra disse selskapene. Når du har bestemt deg for et leverandørfirma, velg en pakke som har de riktige funksjonene for dine behov, og søk deretter på den pakken online.

Det er faktisk elektrisitetsleverandørfirmaer i Norge som ikke bruker papirfaktureringssystemer lenger, og prøver å utføre alle aspekter av å drive sine selskaper digitalt. Dette er bare ett eksempel på hvordan Norge står i forkant av strømleveransen. Denne miljøvennlige tilnærmingen er noe som alle kan respektere.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.